DOLCE GUSTO INFINISSIMA

Dolce Gusto® Infinissima aparat za kavu s kapsulama omogućuje vam uživanje u beskonačnim mogućnostima kave. Njegov tanak otisak i iznenađujući dizajn nadahnut simbolom beskonačnosti dodat će dašak stila čak i najkompaktnijim kuhinjama sa svojim velikim, lako uklonjivim spremnikom vode od 1,2 l. Osim toga, njegova se lako podesiva posuda za kapanje okreće na tri različite visine, osiguravajući da je vaša šalica za kavu u savršenom položaju bez obzira koju kavu pripremate. Dolce Gusto® Infinissima aparat za kavu veličine je 15 cm Širina x 37 cm Visina x 28 cm Dubina i dostupan je u crnoj modernoj boji. Jednostavno ugurajte odabranu kapsulu i jednim laganim pokretom poluge možete pripremiti savršeni napitak po svom izboru. Stvorite kave profesionalne kvalitete s gustom baršunastom kremom, zahvaljujući visokotlačnom sustavu stroja (do 15 bara). Uz naše hermetički zatvorene kapsule, koje čuvaju svježinu kave, svaki put ćete uživati ​​u bogatim aromatičnim šalicama. Vaš aparat za kavu Infinissima toliko je svestran da s lakoćom možete pripremiti i ukusne hladne napitke.

BARBARO FROG PER LEI

Aparat za kavu serije FROG, koji je u potpunosti proizveo Didiesse u Italiji, zamišljen je kako za domaću upotrebu, tako i za ured. Jednostavna za upotrebu i lijepog izgleda, s jedinstvenim talijanskim dizajnom. Njegova praktičnost korištenja sada već godinama osvaja srca mnogih korisnika. Njegove vijugave linije i kvaliteta upotrijebljenih materijala u realizaciji pojedinih komponenata čine ga pouzdanim espresso aparatom i prikladnim za svako okruženje. Umetnite cialdu i zaključajte je spuštanjem mehaničke poluge. Pritisnite gumb na kućištu aparata i uživajte u svom espressu! Frog zahtijeva vrlo malo održavanja, a prikladna posuda za vodu može se izvaditi i isprazniti s najvećom lakoćom. Ekskluzivni dizajn aparata za kavu Frog daje moderan element u svaku prostoriju u vašem domu. Frog kompatibilan je sa svim ESE cialdama od 44 mm.

DIDIESSE AURA BAR TWIN RY

Didiesse Aura Bar Twin profesionalni je aparat za kavu s dvije grupe kave. Moderno i tehnološki, savršeno je rješenje za restorane, pizzerije, pubove. Aparat za kavu za cialde promjera 44 mm.

Detalji o proizvodu:

Spremnik: 10 lt
2 odvojene skupine kave (jednokratno paljenje)
Jedinica za suhu paru s namjenskim električnim sustavom (jednostruko paljenje)
Učinkovito zagrijavanje šalice
Snaga grupe za kavu (jedna) 550W * 1.250W parna jedinica * Maksimalna potrošena snaga 2.350W

Tehnički podaci:

Snaga: 650w / 2550w
Napon: 220 V - 50 Hz
Težina: 25 Kg
Visina: 43 cm
Širina: 48 cm
Dubina: 40 cm